CASTAMATIC Features

Feb. 22, 2024

Onze content is voor iedereen beschikbaar op www.thetruemanshow.com. Ook is deze aflevering voor That’s the Spirit members te zien op www.thatsthespirit.nu. Vind je het tof wat we doen? En wil jij ons helpen (door)groeien? Via de website kan je een financiële bijdrage doen. Vergeet ook niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief via www.thetruemanshow.com. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze groei mogelijk!Deze week is niemand minder dan Stef Bos te gast in The Trueman Show!

 

Stef Bos is een Nederlandse zanger, songwriter en verhalenverteller, bekend om zijn poëtische en diepgaande teksten in het Nederlands en af en toe ook in het Afrikaans. In 1988 maakte we kennis met hem door het ontroerende lied ‘Papa’. Stef woont deels in Zuid-Afrika en heeft ook diepe banden met het land. Voor deze aflevering is Jorn langs gegaan bij de woning van Stef in Zuid-Afrika!

 

In deze aflevering bespreken Jorn en Stef de impact die het land Zuid-Afrika heeft gehad op Stef zijn wereldbeeld. Zo vertelt hij: “Zuid-Afrika heeft mij in een bad gestort van niet weten, omdat ik alles wat ik dacht te weten los moest laten”. Ook vertelt Stef dat hij altijd al ontzettend geïnteresseerd is geweest in de geschiedenis, omdat je door de geschiedenis er achter komt dat de werkelijkheid heel complex is. Naast Zuid-Afrika hebben Jorn en Stef nog iets gemeen: Ze komen beide uit de muziekindustrie. Voor Stef is muziek altijd een uitlaatklep geweest. Zo geeft hij aan dat hij zich altijd heeft kunnen uitspreken in zijn muziek. Muziek is volgens Stef een andere dimensie, een soort vertaling van een heartbeat. Uiteraard komen onderwerpen zoals de coronaperiode en spiritualiteit ook nog voorbij, waarbij Stef afsluit met een mooie boodschap: “Ik denk dat ik aan het eind van mijn leven, waar ik toch naar toe op weg ben, redelijk dicht bij mezelf zal zijn”.

 

PS. Heb je al gezien dat wij met The Trueman Show op Theater Tour gaan door heel Nederland? Meer informatie en kaartjes vind je op www.events.thatsthespirit.nu

This episode is from The Trueman Show whose proprietor has full ownership and responsibility on its contents and artworks. It was shared using Castamatic, a podcast app for iPhone and iPad.