CASTAMATIC Features

Dec. 28, 2023

Maarten Oversier is na een hele tijd weer langsgekomen in de Trueman Show om het te hebben over zijn praktijkervaring en diepgaande kennis die hij heeft opgedaan als regressie- en reïncarnatietherapeut. 

Maarten werkt al ruim 27 jaar als regressie-reïncarnatietherapeut. Hij weet ontzettend veel over het belang van het werken met de voorouders, en het uitdragen van deze kennis in deze belangrijke tijd. Hij schreef hierover het boek 'Bestaansrecht'. Dit boek brengt goed in kaart hoe het verleden ons beïnvloedt terwijl we daar vaak weinig besef van hebben. Benieuwd geworden naar zijn boek? Deze is te bestellen via onderstaande link: https://shop.thatsthespirit.nu/shop/boeken/bestaansrecht/

In deze aflevering heeft Maarten het onder andere over oude programma’s in onze eigen familiesystemen, energielekkage die als brandstof voor hogere machten fungeert, infiltratie op alle lagen en de angst voor ons werkelijk potentieel. Maarten is van een no-nonsense aanpak en stelt dat we in deze cruciale tijd gaan voor een andere uitkomst en dat juist daarom zoveel zielen in incarnatie zijn. Een aflevering met een lach, een traan en vooral veel diepgang waar Maarten ook juist met zijn luchtigheid daarin weer de kern heeft weten te raken. Dankjewel Maarten!

Tot slot: voor de Members van That´s the Spirit is er de extra rubriek waarin Maarten antwoord geeft op de kijkersvragen (te zien op thatsthespirit.nu). Veel kijk- en luisterplezier!

This episode is from The Trueman Show whose proprietor has full ownership and responsibility on its contents and artworks. It was shared using Castamatic, a podcast app for iPhone and iPad.