CASTAMATIC Features

Feb. 15, 2024

Onze content is voor iedereen beschikbaar op www.thetruemanshow.com. Ook is deze aflevering voor That’s the Spirit members te zien op www.thatsthespirit.nu. Vind je het tof wat we doen? En wil jij ons helpen (door)groeien? Via de website kan je een financiële bijdrage doen. Vergeet ook niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief via www.thetruemanshow.com. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze groei mogelijk!

 

Deze week in The Trueman Show: Michael Tellinger! De wereldwijd bekende Zuid-Afrikaanse auteur, onderzoeker en activist. Hij staat bekend om zijn werk op het gebied van alternatieve geschiedenis, oude beschavingen en economische theorieën. Tellinger heeft verschillende boeken geschreven, waaronder "Slave Species of the gods" en "Ubuntu Contributionism". Hij is vooral bekend geworden door zijn onderzoek naar de oude Sumerische beschaving en zijn theorieën over de oorsprong van de mensheid in verband met de Anunnaki. Ook heeft hij wereldwijd tientallen lezingen gegeven over zijn theorieën en is betrokken geweest bij activisme gericht op het bevorderen van alternatieve denkwijzen en systemen.

 

In deze aflevering vertelt Michael over zijn bevindingen over de oorsprong van de mensheid én legt hij het hele Anunnaki verhaal duidelijk uit met verbanden naar de Bijbel en de Sumerian Tablets. Verder vertelt hij ook over het banken- en financiële systeem in verbinding met de Anunnaki en zijn eigen project Small Town Initiative. Kortom, een intrigerende must-see aflevering over de geschiedenis van de mensheid.

 

Ps. Heb je al gezien dat wij met The Trueman Show op Theater Tour gaan door heel Nederland? Meer informatie en kaartjes vind je op www.events.thatsthespirit.nu

This episode is from The Trueman Show whose proprietor has full ownership and responsibility on its contents and artworks. It was shared using Castamatic, a podcast app for iPhone and iPad.